Investigations into the stability of anthocyanins in model solutions and blackcurrant juices produced with various dejuicing technologies
CC BY
Lưu vào:
Tác giả chính: | Annette, Wagner, Stefan, Dussling, Alexander, Nowak |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Nhà xuất bản: |
Springer
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-023-04252-7 https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/8228 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên đánh dấu biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Adjustable superlubricity system using polyalkylene glycol with various acid aqueous solutions
theo: Wenrui, Liu, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Dress, Appearance, and Diversity in U.S. Society
theo: Kelly L., Reddy-Best, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Potential use of nanoparticles produced from byproducts of drinking water industry in stabilizing arsenic in alkaline-contaminated soils
theo: Moharem, Mohamed L., và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
A Review on Various Applications of Reputation Based Trust Management
theo: Govindaraj Ramya, và những người khác
Nhà xuất bản: (2021) -
Effect of the Passive Stabilizer Bar on the Vehicle’s Stability
theo: Duc, Ngoc Nguyen, và những người khác
Nhà xuất bản: (2022)