Edible Coatings Based on a Furcellaran and Gelatin Extract with Herb Addition as an Active Packaging for Carp Fillets
CC BY
Lưu vào:
Tác giả chính: | Joanna, Tkaczewska, Ewelina, Jamróz, Mirosław, Kasprzak |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Nhà xuất bản: |
Springer
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1007/s11947-022-02952-8 https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/8140 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên đánh dấu biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Preliminary Study on Low-Pressure Cold Spray Process Parameters: Effect on Mechanical and Photocatalytic Properties of TiO2 Coatings
theo: Seremak, W., và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Arsenic toxicity to earthworms in soils of historical As mining sites: an assessment based on various endpoints and chemical extractions
theo: Karczewska, Anna, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Extracting chain lines and laid lines from digital images of medieval paper using spectral total variation decomposition
theo: Grossmann, Tamara G., và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Fluid topology optimization and additive manufacturing of a liquid atomizer using an extensive number of grid points
theo: Kazuo, Yonekura, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Effect of rosemary addition on the sensorial and physicochemical qualities of dry-cured ham slices. Measurement of camphor transfer
theo: Elena M., Gómez-Sáez, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023)