Effect of Vacuum Impregnation and High Hydrostatic Pressure Treatments on Shelf Life, Physicochemical, and Sensory Properties of Seabream Fillets
CC BY
Lưu vào:
Tác giả chính: | Ricard, Bou, Luis, Guerrero, Mariló, López |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Nhà xuất bản: |
Springer
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1007/s11947-022-02980-4 https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/8130 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên đánh dấu biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Vacuum Technology: Practice for Scientific Instruments /
theo: Yoshimura, Nagamitsu
Nhà xuất bản: (2008) -
Effect of rosemary addition on the sensorial and physicochemical qualities of dry-cured ham slices. Measurement of camphor transfer
theo: Elena M., Gómez-Sáez, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
The Effects of Forest Operations and Silvicultural Treatments on Litter Decomposition Rate: a Meta-analysis
theo: Latterini, Francesco, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
The Reliability of Single-Step and Double-Step Quench and Partitioning Heat Treatments on an AISI 420A Low Carbon Martensitic Stainless Steel
theo: Barella, S., và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Oxford textbook of communication in oncology and palliative care /
Nhà xuất bản: (2017)