Effect of rosemary addition on the sensorial and physicochemical qualities of dry-cured ham slices. Measurement of camphor transfer
CC BY
Lưu vào:
Tác giả chính: | Elena M., Gómez-Sáez, Gonzalo L., Alonso, Herminia, Vergara |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Nhà xuất bản: |
Springer
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-023-04209-w https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/8135 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên đánh dấu biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Meta-transfer learning for emotion recognition
theo: Nguyen, Dung, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Fluid topology optimization and additive manufacturing of a liquid atomizer using an extensive number of grid points
theo: Kazuo, Yonekura, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
The role of the environment in entrepreneurial propensity of youngsters’ business ideas
theo: Katalin, Czakó, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Gas permeability and emission in unsaturated vegetated landfill cover with biochar addition
theo: Ni, Junjun, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Effect of Vacuum Impregnation and High Hydrostatic Pressure Treatments on Shelf Life, Physicochemical, and Sensory Properties of Seabream Fillets
theo: Ricard, Bou, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023)