Recycling food and agriculture by-products to mitigate climate change: a review
CC-BY
Lưu vào:
Tác giả chính: | Rashwan, Ahmed K., Bai, Haotian, Osman, Ahmed I. |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Nhà xuất bản: |
Springer
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1007/s10311-023-01639-6 https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/9380 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên đánh dấu biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Artificial intelligence-based solutions for climate change: a review
theo: Chen, Lin, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Unanimity or standing aside? Reinterpreting consensus in United Nations Framework Convention on Climate Change negotiations
theo: Rietig, Katharina, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Impact of credit on the climate adaptation utilization among food crop farmers in Southwest, Nigeria: application of endogenous treatment Poisson regression model
theo: Adewale Isaac, Olutumise
Nhà xuất bản: (2023) -
Assessment of soil- and water-related ecosystem services with coupling the factors of climate and land-use change (Example of the Nitra region, Slovakia)
theo: Adelisardou, Fatemeh, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
The risk may not be limited to flooding: polluted flood sediments pose a human health threat to the unaware public
theo: Weber, Alexandra, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023)