Drivers of consumer’s willingness to pay for fair trade food products the role of positive and negative emotions
CC BY
Lưu vào:
Tác giả chính: | Pilar, Fernández-Ferrín, Sandra, Castro-González, Belén, Bande |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Nhà xuất bản: |
Springer
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1007/s12208-023-00366-6 https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/8448 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên đánh dấu biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Price fairness: square equity and mean pricing
theo: Dubravko, Radic
Nhà xuất bản: (2023) -
Criminal Responsibility Reconsidered
theo: Morse, Stephen J.
Nhà xuất bản: (2023) -
Cortical representation of musical pitch in event-related potentials
theo: Taehyoung, Kim, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Assessment of biochar developed via torrefaction of food waste as feedstock for steam gasification to produce hydrogen rich gas
theo: Yadav, Sanjeev, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
The Responsibility to Protect and a Cosmopolitan Approach to Human Protection
theo: Wyatt, Samuel James
Nhà xuất bản: (2022)