A review of the knowledge base for the development of natural ingredients value chains for a sustainable biobased economy in Colombia
CC-BY
Lưu vào:
Tác giả chính: | Vargas-Carpintero, Ricardo, Romero-Perdomo, Felipe, F. Martínez, Juan |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Nhà xuất bản: |
Springer
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1007/s43621-023-00150-w https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/8684 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên đánh dấu biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Bioeconomy: Shaping the Transition to a Sustainable, Biobased Economy
theo: Lewandowski, Iris
Nhà xuất bản: (2022) -
Geopolitics of the Knowledge-Based Economy
theo: Sami, Moisio
Nhà xuất bản: (2022) -
Financial inclusion and business practices of microbusiness in Colombia
theo: Juan Carlos, Urueña-Mejía, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Transport endowment, knowledge spillovers and firm performance in emerging economies
theo: Angela Stefania, Bergantino, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
A Review of Potential Innovation Pathways to Enhance Resilience in Wood-Based Value Chains
theo: Hoeben, Annechien Dirkje, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023)