Evaluation of the survival of homofermentative Lacticaseibacillus casei subsp. casei in fermented milk matrix enriched with non-digestible natural fibers
CC BY
Lưu vào:
Tác giả chính: | Emmanuel Iván, Morales-Ríos, Hulme, Ríos-Guerra, Judith, Espinosa-Raya |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Nhà xuất bản: |
Springer
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1007/s13197-023-05698-z https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/8167 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên đánh dấu biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Assessment of aging of anaerobic digester paddle-mixer material: experimental studies and long-term numerical simulation
theo: Spyridon, Psarras, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
The influence of the texture and color of goat’s salad cheese on the emotional reactions of consumers compared to cow’s milk cheese and Feta cheese
theo: Łukasz K., Kaczyński, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
The effects of dimethyl ether enriched air (DMEA) on exhaust pollutants and performance characteristics of an old generation diesel engine
theo: Doan Nguyen Cong, và những người khác
Nhà xuất bản: (2021) -
Anti-obesity effects of yuja (Citrus junos Sieb ex Tanaka) pomace extract fermented with lactic acid bacteria on the hepatocytes and epididymal fat tissue of rats
theo: Chu, Han-Na, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Nghiên cứu đặc tính sinh học của vi khuẩn Bacillus subtilis subsp.natto và sản xuất thử nghiệm đậu tương lên men Natto /
theo: Nguyễn, Thị Tâm
Nhà xuất bản: (2012)