Food Studies: Matter, Meaning, Movement
CC BY-NC-SA
Lưu vào:
Tác giả chính: | David, Szanto, Amanda Di, Battista, Irena, Knezevic |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Nhà xuất bản: |
eCampusOntario
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/7917 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên đánh dấu biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Software Takes Command
theo: Manovich, Lev
Nhà xuất bản: (2023) -
Assessment of biochar developed via torrefaction of food waste as feedstock for steam gasification to produce hydrogen rich gas
theo: Yadav, Sanjeev, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
System dynamics model for improving the robustness of a fresh agri-food supply chain to disruptions
theo: Ana, Esteso, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Burn injury characteristics, referral pattern, treatment (costs), and outcome in burn patients admitted to a hospital with or without a specialized Burn Centre (BURN-Pro)
theo: Daan T. Van, Yperen, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Data gathering and utilization: humanitarian targeting and ethical issues in northeastern Nigeria
theo: Fayehun, Olufunke, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023)