System dynamics model for improving the robustness of a fresh agri-food supply chain to disruptions
CC BY
Lưu vào:
Tác giả chính: | Ana, Esteso, M. M. E., Alemany, Fernando, Ottati |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Nhà xuất bản: |
Springer
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1007/s12351-023-00769-7 https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/7888 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên đánh dấu biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Towards a Feminist Geo-legal Ethic of Caring Within Medical Supply Chains: Lessons from Careless Supply During the COVID-19 Pandemic
theo: Zbyszewska, Ania, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Traditional food for a sustainable future? exploring vulnerabilities and strengths in Italy’s foodscape and short agrifood chains
theo: Fontefrancesco, Michele Filippo
Nhà xuất bản: (2023) -
A sustainable dynamic closed-loop supply chain network equilibrium for collectibles markets
theo: Georgia, Fargetta, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Food Studies: Matter, Meaning, Movement
theo: David, Szanto, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Assessment of biochar developed via torrefaction of food waste as feedstock for steam gasification to produce hydrogen rich gas
theo: Yadav, Sanjeev, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023)