From tablet to table: How augmented reality influences food desirability
CC BY
Lưu vào:
Tác giả chính: | William, Fritz, Rhonda, Hadi, Andrew, Stephen |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | English |
Nhà xuất bản: |
Springer
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1007/s11747-022-00919-x https://dlib.phenikaa-uni.edu.vn/handle/PNK/7865 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên đánh dấu biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Data Augmentation techniques in time series domain: a survey and taxonomy
theo: Guillermo, Iglesias, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Improving real-world skills in people with intellectual disabilities: an immersive virtual reality intervention
theo: Stefan Carlo, Michalski, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Investigating pedestrian crossing decision with autonomous cars in virtual reality
theo: Shuaixin Qi, Bsc, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
The Augmented Lagrangian Method as a Framework for Stabilised Methods in Computational Mechanics
theo: Erik, Burman, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023) -
Satisfaction and tolerability using virtual reality (VR) as adjunctive treatment during flexible bronchoscopy: a randomized control trial
theo: Ian Victor, Sooriyaghandan, và những người khác
Nhà xuất bản: (2023)